Grootste valentijnskus van NederlandStadshart Zoetermeer organiseert zaterdag 11 februari de grootste valentijnskus van Nederland. Stelletjes die elkaar exact 30 seconden weten te kussen winnen een romantisch diner voor twee personen. Zondag is het de beurt aan alle creatieve knutselaars met teken- en knutselworkshops.

Kom op zaterdag 11 februari tussen 14:00 en 15:00 uur naar het Promenadeplein in Stadshart Zoetermeer en doe mee met de grootste valentijnskus van Nederland! Lukt het jou en je partner om elkaar exact 30 seconden te kussen? Dan win je een valentijnsdiner voor twee personen bij De Vrienden van de Burgemeester op dinsdagavond 14 februari.

 

De grootste valentijnskus van Nederland

Je loopt samen hand in hand over de rode loper en vervolgens kus je elkaar op het podium door een hartvormig frame. Dit romantische moment wordt natuurlijk vastgelegd met een mooie foto die je na het evenement kunt downloaden op de Facebook pagina van Stadshart Zoetermeer.

 

Creatieve knutselaars opgelet!  

Op zondag 12 februari zijn alle kinderen tussen 12:00 en 16:00 uur van harte welkom om te komen knutselen en tekenen in Stadshart Zoetermeer. In de passage is er een workshop striptekenen onder begeleiding van een professionele striptekenaar. Kinderen mogen hun eigen striptekening natuurlijk na de workshop mee naar huis nemen. Tijdens de workshop tasjes versieren, maken kinderen hun eigen unieke linnen tasje met sterren, glitters en kralen. In de Burgemeester van Leeuwenpassage kunnen kinderen een super grappige zwart wit zelfportret laten maken door een karikaturist. Op het Promenadeplein maakt de ballonnenclown super leuke figuren met ballonnen, die de kinderen uiteraard ook mee krijgen. Betsie de Bloem loopt rond om mee te knuffelen en op de foto te gaan!

Programma 12:00 – 16:00 uur

- Workshop striptekenen met professionele striptekenaar | Passage

- Laat je verrassen door de ballonnen clown! | Promenadeplein

- Maak jouw eigen unieke linnen tasje met kralen, sterren & glitters | Passage

- Laat een super grappige zwart wit portret maken door de karikaturist! | Burgemeester van Leeuwenpassage

-advertenties-

-goede doel-