letterfeest AMGS 1Het was groot feest in de groepen 3 op daltonschool Annie M.G. Schmidt in de wijk Buytenwegh -de Leyens! De kinderen kennen nu alle letters en dat was een feestje waard. Alle ouders waren uitgenodigd voor het letterfeest.

Vanaf het begin van het schooljaar zijn de letters op allerlei manieren aangeboden, waardoor de kinderen nu echt goed kunnen lezen en schrijven. Ze zijn hier enorm trots op en wilden dit graag met de juffen en de ouders vieren. De ouders werden ontvangen met een letterversje dat ze goed hadden ingestudeerd. Daarna namen de kinderen hun ouders mee de school door voor de letterspeurtocht: ‘wie vindt de juiste letters’. Op deze manier konden ze goed laten zien wat ze tot nu toe allemaal hebben geleerd.

letterfeest AMGS 2 letterfeest AMGS 3

Terug in de klas werd er geproost met kinderchampagne en konden ze smullen van een echte lettertaart. De middag eindigde met het uitdelen van de letterdiploma’s. Onder groot applaus van de ouders en het afschieten van confetti, namen de kinderen hun diploma in ontvangst.

-advertenties-

-goede doel-