wo.tijdmachiene 005Op kbs de Spelevaert aan de Irisvaart 4 in Seghwaert zijn alle kinderen en leerkrachten bezig met twee leuke projectweken. Het project 'Tijdmachine' is op maandag met een mooie weekopening begonnen.Iedere groep duikt in zijn eigen tijdperk, met veel activiteiten.

wo.tijdmachiene 013In de school zag je de tijdmachine al direct. Strepen door de school wijzen de weg naar de diverse tijdperken in de geschiedenis of in de toekomst. De buitendeuren zijn de toegangspoorten tot de machine. De leerkrachten speelden een leuk toneelstuk over de Tijdmachine. Als je daar in stapt, kom je in een in een ander tijdperk terecht. In het toneelstuk kwamen er allemaal mensen uit uit andere tijden: een Indiaan, een Egyptenaar, een ridder, iemand uit de toekomst enz. enz. Een wonderlijk gebeuren! Iedere groep heeft zijn eigen tijd/onderwerp. In deze twee weken doet de school veel activiteiten rond dit onderwerp, ook creatieve. De kinderen maken in iedere groep werkstukken, die met hun tijd te maken hebben en ze leren er tevens over. Zo wordt in iedere groep hun ‘tijdperk' steeds meer zichtbaar. De kinderen werken er met heel veel plezier aan.

Op vrijdag 17 februari is er na school Kijkmiddag. Dan kunnen alle ouders, opa’s en oma’s komen kijken in de klassen wat er allemaal gemaakt is tijdens de projectweek.
Belangstellenden kunnen de school bezoeken op vrijdagochtend 17 maart van 9.00u tot 11.30u. Er is dan een Open Huis om de school in actie te kunnen zien. Inlichtingen, tel. 3318004 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

-advertenties-

-goede doel-