20170212 97518

De opbrengst van de Bridgedrive, vlnr Carla Kotter, bridgecommissie, Eveline Kokx, voorzitter Soroptimist International club en Barbara Nagq, medewerkster 2BHome

Jaarlijks organiseert de Soroptimist International club Zoetermeer e.o. een bridgedrive voor het goede doel. De opbrengst werd dit jaar aangeboden aan Stichting MEVE voor de aanschaf van koel/vriescombinatie. Dankzij de inzet van 58 bridgeparen is deze doelstelling ruimschoots gehaald.

De leden van de Soroptimist International club hadden voor de deelnemers zelfgebakken taarten meegenomen, waar de deelnemers tijdens het bridgen van konden smullen. Voorzitter Eveline Kokx: “De bridgedrive organiseren we elk jaar en het is één van de oudste activiteiten van onze club. Ook elk jaar bakken we taarten, dit wordt door de deelnemers heel erg gewaardeerd! De taarten wisselen wel, maar de appeltaart is ieder jaar favoriet, dus die komt elke keer terug!”

De hele middag werd er gezellig gekaart in 2B-Home Event Centre. Aan het eind van de middag maakte Eveline bekend dat het doel van de middag ruimschoots gehaald was: een nieuwe koel/vriescombinatie voor Stichting MEVE.

20170212 97514 20170212 97521

Stichting MEVE heeft als doel het inzamelen van goed bruikbare, gebruikte kleding en textiel ten behoeve van mensen in financiële moeilijkheden en/of met een minimaal inkomen. Het ideaal beeld van MEVE! is om al deze mensen te kunnen helpen: Met Elkaar, Voor Elkaar! De stichting richt zich vooral op kleding, maar krijgt ook steeds vaker houdbaar of diepvriesvoedsel. Met de nieuwe koeling kunnen zij deze producten nu beter bewaren.

Het thema van de Soroptimist Club Zoetermeer e.o. is dit jaar ‘samen duurzaam op weg’. Naast de bridgedrive hadden ze daarom ook, samen met 2B-Home, tweedehands kleding ingezameld om aan MEVE te kunnen geven.

-advertenties-

-goede doel-