195812 eerste concert jan de ruiterChristelijke Muziekvereniging Harpe Davids is al 60 jaar een begrip in Zoetermeer. Op 14 februari bestaat de vereniging precies 60 jaar. Op 18 februari viert de muziekvereniging dit jubileum.

Aanvankelijk speelde het jeugdorkest, bestaande uit negen meisjes en zeven jongens, uitsluitend op straat. De eerste instrumenten kwamen van een rommelzolder van een muziekhandelaar en waren gerepareerd met soldeer en plakband. Na heel wat decennia is de vereniging nog steeds springleven. De vereniging bestaat vandaag de dag uit een harmonie en een showcorps.

Reünie
Een dergelijk jubileum kan natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan. In 2017 worden diverse activiteiten georganiseerd ter gelegenheid van het 60 jarig bestaan, te beginnen met een reünie. Op 18 februari a.s. zijn leden, oud-leden, ere-leden en sponsoren uitgenodigd om deze avond bij te wonen. In totaal zijn er ruim 700 uitnodigingen verstuurd.

Uiteraard hoopt Harpe Davids niemand te zijn vergeten, maar mocht u lid zijn geweest van Harpe Davids en toch geen uitnodiging hebben ontvangen, dan wordt u bij dezen alsnog uitgenodigd. De zaal aan de Van der Hagenstraat 22d gaat op 18 februari open om 19.30 uur. De kaarten kosten €10,-, inclusief 2 drankjes en lekkere hapjes. Harpe Davids hoopt een groot aantal leden, oud-leden, ere-leden en sponsoren te begroeten.

Mee repeteren?
Geen lid, maar vindt u het leuk om samen muziek te maken en speelt u zelf een blaasinstrument of slagwerk kom dan een keer langs op dinsdagavond (harmonie) of op woensdagavond (showcorps) tijdens de repetitieavond eveneens in het Musicdome).

-advertenties-

-goede doel-