Raad wie er StaatRond de programmering van Bevrijdingsfestival Zoetermeer, is organisator Floravontuur Promotie Zoetermeer deze week een grootse Facebook-campagne gestart. Iedere week zal een band en/of artiest bekend worden gemaakt op de speciale ‘Bevrijdingsdagposter’ die speciaal voor de facebookcampagne is ontwikkeld.


Het Bevrijdingsfestival Zoetermeer beleeft dit jaar zijn 18e editie en behoort daarmee zowel tot de oudste als tot de top 5 van individuele Bevrijdingsfestivals in Nederland. “De programmering is ieder jaar weer een hele uitdaging” aldus Margreet van Driel, directeur Promotie Zoetermeer. “En iedereen is natuurlijk reuze benieuwd wie er nu weer gaan optreden. Dit jaar gaan we al om 17.00 uur van start met de avondeditie en hebben we een record van zes optredende bands en/of artiesten. Het leek ons een leuk idee om alle Zoetermeerders en belangstellenden uit omliggende steden, per week te laten raden naar een band/artiest.”

 

Facebook-campagne
Iedereen mag meedoen en mag per dag één keer raden. Er wordt onder de goede inzenders een leuke lunch- of dinerbon verloot te besteden bij een van de Zoetermeerse restaurants. Van Driel: “We zijn dus gestart op maandag 13 februari en op vrijdag 17 maart maken we de laatste band/artiest bekend. Dan is de gehele line-up bekend van de 18e editie Bevrijdingsfestival Zoetermeer en kan het aftellen tot 5 mei gaan beginnen. Op deze manier betrekken we iedereen bij de bekendmaking van de line-up en hopen we natuurlijk dat we een gezellig vol Marktplein tegemoet kunnen zien.”

 

-advertenties-

-goede doel-