20170211 161538 kringloopmania moet verhuizen

 

Na 2 jaar gaat Kringloop Mania verhuizen naar een andere locatie. Sinds 1 april 2015 zat de kringloopwinkel, waarvan de opbrengst ten goede komt aan stichting bijstandskind, in het Stadshart, maar de verhuurder heeft een andere bestemming gevonden voor dit pand.


SAM 1628 KRINGLOOPWARENHUISEr is al een nieuwe locatie gevonden, helaas niet in het Stadshart maar in de Edisonstraat nr 3, (het pand waar voorheen Kringloop Centrum Zoetermeer in zat), waar ze op 1 maart open willen gaan. Dit is een groot pand met groot eigen parkeerterrein, te bereiken met auto, fiets en dichtbij zijnde halte van de RandstadRail is Seghwaert.

Kringloopwarenhuis Mania is een goede doelen organisatie en de opbrengst van hun te verkopen spullen gaat naar stichting Bijstandskind. Een stichting die het opneemt voor kinderen van een bijstandsgezin. Zo organiseren ze bijvoorbeeld dagjes uit naar Ouwehands dierenpark in samenwerking met Onky Donky en uitjes naar het oudste Poppentheater van Nederland in Den Haag,

Omdat de verhuizing op korte termijn georganiseerd moet worden kunnen ze wel wat extra steun en helpende handen gebruiken. Hoe kunt u helpen!?
U kunt zich melden in de winkel of contact opnemen op 06-47002355 / 079-3690019 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

U kunt ook Geld doneren of gratis V.I.P. klant worden.

 

Tekst en foto's Marja de Laaf

-advertenties-

-goede doel-