donatie Lange LAnd

Vlnr: Aat van der Voort en Willem van Meurs (Stichting DaDa), Menno Roozenbeek (Etos en MOOI), Tico Roozendaal (Tico schoenmakerij), zorgmanager LangeLand Ziekenhuis Dayenne Oele.

 

Het bestuur van Winkelcentrum Oosterheem en Stichting DaDa was onlangs te gast op de kinderafdeling van het Lange Land Ziekenhuis. Stichting DaDa zet zich in voor kinderen in ziekenhuizen en zorginstellingen die extra zorg en voorzieningen nodig hebben, samen met het winkelcentrum hielden zij een actie voor de kinderen in het Lange Land.

Tijdens een actie in 2015 in Winkelcentrum Oosterheem is er 7.000 euro opgehaald waarna Stichting Dada dit bedrag nog heeft aangevuld. Het Lange Land Ziekenhuis heeft het geld gebruikt om de patiƫntenkamers op te vrolijken. Dit door slingers voor bijvoorbeeld geboortekaarten op te hangen en aansprekende dieren en bomen op te plakken in fraaie kleuren. Ook is in de hal op de afdeling een saaie pilaar omgetoverd tot grote, gezellige boom waaronder de kinderen kunnen spelen. Een groot deel van de afdeling is opnieuw geschilderd. Alles vormt nu een mooie eenheid met de Kinderpoli en de afdeling Verloskunde. Zo herkennen de kinderen precies welke plekken speciaal voor hen zijn bedoeld.

Winkelcentrum Oosterheem en Stichting DaDa zijn verheugd dat het geld zo goed terecht is gekomen en het resultaat is echt heel mooi geworden.

 

-advertenties-

-goede doel-