Silverdome kidsfun DX 7805 kopieIn de voorjaarsvakantie van 27 februari t/m 03 maart kunnen jong en oud weer gezellig schaatsen in SilverDome tijdens de Schaats5daagse Recordweek. Het worden 5 dagen vol ijspret, records, medailles en springplezier. Dit jaar kunnen deelnemers meedoen aan allerlei recordpogingen.


Dagelijks om10 uur gaat alle ijspret van start. Op de ijshockeybaan gaat dan het Winterspeelplein open, waar de jeugd kan jumpen op de springkussens en zich kan wagen aan ijskoude recordpogingen, zoals achteruitschaatsen en het snelste schaatsrondje. Ook kan iedereen vanaf 10.00 uur een stempelkaart ophalen voor 10, 20, 40 of 60 rondjes op de oval. Wie voor 15:00 uur zijn of haar stempelkaart laat registreren, maakt kans om diezelfde dag nog gehuldigd te worden.Tussen het prijzen jagen en records breken door is er ook tijd voor de Cooldown Schaatsdisco en is er op de oval het Foute Schaatskwartiertje.

De entree bedraagt € 6 euro per persoon per dag. Meer informatie is te vinden op www.silverdome.nl/voorjaarsvakantie . Voor degene die extra voordelig willen komen schaatsen, zijn op deze website ook kortingsbonnen te downloaden.

-advertenties-

-goede doel-