Benieuwd naar getalenteerde jonge fluitisten uit de regio? Kom luisteren naar de eerste voorronde van het Benelux Fluitconcours 2017. Op zaterdag 4 maart vanaf 10.00 tot 17.00 uur zijn de optredens gratis toegankelijk in CKC Zoetermeer.

De voorronde van het concours vindt plaats tijdens de Regiodag voor dwarsfluit: een bruisende dag vol activiteiten voor fluitdocenten, vakstudenten en amateurs van alle leeftijden, met speciale aandacht voor Argentijnse muziek. Volg workshops tango, moderne fluittechnieken, spelen op lage fluiten en leer meer over digitale lesmiddelen en het opzetten van je eigen lespraktijk. De dag wordt afgesloten met een concert van Tangotrio Jacqueline van der Zwan en het Fluitorkest o.l.v. Jeroen Bron. Een passe-partout is verkrijgbaar vanaf € 17,50.

fluitconcours

Benelux

Stichting Nationaal Fluitconcours organiseert jaarlijks het grootste en bekendste nationale concours voor amateurfluitisten uit de Benelux. Het concours bestaat inmiddels meer dan 30 jaar. Stichting Nationaal Fluitconcours biedt amateurfluitisten een podium waarop in competitieverband speelervaring opgedaan kan worden.
Een vakkundige jury becommentarieert vanuit educatief perspectief en op constructieve wijze de prestaties van de deelnemers.

Meer informatie

Bekijk het programma via www.fluitconcours.nl  onder Benelux Fluitconcours.

 

-advertenties-

-goede doel-