thaliaToneelvereniging Thalia is terug en speelt op 31 maart en 1 april met het verrassende stuk ’Privé voor twee (Key for two)’. ‘Privé voor twee’ is geschreven door John Chapman en Dave Freeman, Thalia zal dit stuk opvoeren in het Stadstheater.

Het stuk is al vaker met veel succes opgevoerd in de Nederlandse theaters zowel in 1975 met o.a. Jeroen Krabbé en Pleuni Touw als in 1988 met o.a. Piet Bambergen en Rudi Falkenhagen. Dit keer zal het stuk opgevoerd worden onder leiding van regisseur Jaap Helleman.


In het kort:

Hetty woont in een luxe appartement en kijkt erg vrij naar het huwelijk. Trouw aan één partner zit er voor deze dame niet in. Aangezien haar luxe niet vanzelf bekostigd wordt gaat Hetty door het leven met twee verschillende mannen. Hetty kan de beide heren gescheiden houden door zich te verschuilen achter haar denkbeeldige moeder. Het verschuilen achter één grote leugen gaat natuurlijk niet zonder slag of stoot. Op het moment dat één van de liefdevolle mannen door omstandigheden gedwongen is om te blijven ontstaat er chaos in het leven van Hetty. Als dan ook nog Anne, de zus van Hetty, uit Nieuw-Zeeland overkomt met haar drankzuchtige echtgenoot is er helemaal paniek in de tent. Nieuwe alibi’s komen tot stand die samen met persoonsverwisselingen een nog grotere verwarring veroorzaken. Als het luxe appartement van Hetty ook nog omgetoverd wordt in een privékliniek is er geen redden meer aan. Wie heeft er met wie te maken en hoe blijven de leugens intact?
Benieuwd naar hoe de charmante en liefhebbende Hetty zich hieruit gaat redden? Kom dan op vrijdagavond 31 maart zaterdagavond 1 april naar ‘Privé voor twee’ in het Stadstheater in Zoetermeer.


Toegang: € 12,50 (inclusief garderobe en pauzedrankje) Locatie: Stadstheater Zoetermeer Aanvang: 31 maart 20:00 uur | 1 april 20:00 Kaarten te bestellen op: www.stadstheater.nl
Voor meer informatie: www.thaliazoetermeer.nl 

-advertenties-

-goede doel-