Wiskids CKC partners 01De interactieve wiskundetentoonstelling WISKIDS heeft in 5 weken bijna 2800 bezoekers ontvangen. Dankzij medewerking van de gemeente Zoetermeer en het Cultuurfonds Zoetermeer kon iedereen tussen 8 en 80 jaar 5 weken lang spelenderwijs, wiskundige verschijnselen ervaren die aan de basis liggen van veel aspecten van kunst en cultuur, wetenschap en techniek.

De tentoonstelling werd op 20 januari in het CKC-gebouw feestelijk geopend door wethouder Vugs die het belang van ontwikkeling van creativiteit en verbeeldingskracht onderstreepte. “Die zijn van belang bij zowel Kunst & Cultuur alsook bij Techniek & Wetenschap. Daarom is het CKC-gebouw de ideale plek voor deze tentoonstelling.”

Basisscholen

Wiskids ontving bijna 2800 bezoekers, waarvan een groot deel bestond uit leerlingen van maar liefst 35 Zoetermeerse basisscholen. Daarnaast werd de tentoonstelling beoordeeld met een 8,6! Naast de vele groepen uit het Primair Onderwijs was er ook interesse vanuit het Voortgezet Onderwijs en zelfs van de Pabo Gouda. Inmiddels is Wiskids afgelopen en dankzij alle deelnemende scholen, ondersteunende organisaties en onze vrijwilligers kijken we met trots terug op de enthousiaste reacties, verbaasde blikken en een zeer geslaagde tentoonstelling.

Wiskids CKC partners 02

-advertenties-

-goede doel-