Small Business 3Meer dan 400 ondernemers bezochten maandag 13 maart 2017 het Small Business Event ‘Groei door’. Zzp- en mkb-ondernemers uit Zoetermeer en omgeving woonden tijdens dit evenement inspiratiesessies bij, deelden kennis en netwerkten in een ontspannen setting.

Na de succesvolle Small Business Events in 2016 initieerde de organisatie deze aftrap van een nieuwe reeks bijeenkomsten voor zzp- en mkb-ondernemers. Dit jaar is hun doel ondernemers inspireren hun bedrijven te laten groeien. Door kennis te delen en contacten te leggen met andere ondernemers kunnen zij samen sterker worden.

 

Small Business 2

Small Business 4

 

Topondernemer Hennie van der Most

Gastspreker Hennie van der Most vertelde over zijn tot de verbeelding sprekende loopbaan en gaf het publiek tips om te kunnen groeien als ondernemer. Van der Most: “De sleutel van succes is niet naar een ander te kijken, maar creatief zijn, doorzetten en nooit stoppen. De passie moet bij je bedrijf liggen, stel geld verdienen nooit voorop.” Hij had ook een tip voor het creëren van banen: “Als iedere zzp’er iemand aanneemt dan zijn we een stuk verder met het oplossen van de werkeloosheid.”

 

Small Business 1

Small Business 5

 

Groei Small Business zet door

In Zoetermeer stijgt het aantal bedrijven waar tot 10 personen werken nog steeds. Voor ondernemersvereniging RVOZ en gemeente Zoetermeer reden om net als in 2016 het evenement te organiseren. Jan van den Berg, bestuurslid RVOZ: ”Wij stimuleren de bedrijvigheid in Zoetermeer en omgeving, leggen verbindingen en helpen ondernemers groot te denken en groot te doen.” Wethouder Mariëtte van Leeuwen vult hem aan: “Samen met de RVOZ en partners in de stad zorgen wij voor een goed ondernemersklimaat. Dat ondernemers door willen groeien zie je aan de opkomst van vandaag en de het groeiend aantal bedrijven in de stad.” Het evenement op 13 maart is mede mogelijk gemaakt door IPMarktplaats en Rabobank Zoetermeer.

Meer informatie over Small Business Events Zoetermeer: www.smallbusinesszoetermeer.nl

 

Small Business 6 Small Business 7
Small Business 8 Small Business 9

Foto's: Anas Kattan en  Stefan Ramdharie

Video: Fred Wolters, Wolters Producties

-advertenties-

-goede doel-