Utopolis websiteUtopolis is overgenomen door het van oorsprong Belgische bedrijf Kinepolis, de komende maanden zal deze verandering steeds zichtbaarder worden voor de bioscoopgangers. Veel zal er voor de gemiddelde bioscoopbezoeker niet veranderen, de overname vond al vorig jaar plaats en de programmering komt nu al vanuit moederbedrijf Kinepolis.

Wat wel gaat veranderen is de huisstijl en de logo’s op de bioscoop. De overgang naar een nieuw ticketsysteem staat voor eind maart gepland en ook de website verandert binnenkort naar Kinepolis. Kinepolis Group telt 49 bioscopen, verspreid over België, Nederland, Frankrijk, Spanje, Luxemburg, Zwitserland en Polen. In Nederland zijn Utopolis en Wolff Bioscopen onderdeel van Kinepolis. Naast haar bioscoopactiviteit is de groep actief in filmdistributie, eventorganisatie, schermreclame en vastgoedbeheer.

 

Abonnementen en cadeaukaarten

De Flex Card en de Film Knip Card van Utopolis blijven gewoon geldig. De Film Knip Card zal wel vervangen worden door het 10-sterrenticket en het 5-sterrenticket; de bezoeker kan deze omruilen aan de kassa. Ook al gekochte Utopolis cadeaukaarten blijven nog geldig.

 

-advertenties-

-goede doel-