Magic Circus Photographer Piet Hein OutHet Nederlands Stadscircus zou vanaf dinsdag optreden in Oosterheem, maar moet deze shows helaas afzeggen vanwege de storm dit weekend. De voorstellingen op 4 en 5 april in Noordhove kunnen wel doorgaan volgens planning.

Afgelopen weekend stond het circus in Nesselande, Rotterdam en kreeg daar te maken met zeer harde wind. Het was onveilig om de voorstelling te laten doorgaan, maar zelfs afbreken van de tent leverde te veel gevaar op voor schade. Nesselande staat berucht om de harde wind, die door het open water nog eens versterkt wordt. De voorstellingen in Nesselande waren al uitverkocht en het circus heeft ervoor gekozen om nog enkele dagen op deze plek te blijven staan om alsnog een voorstelling te geven voor deze mensen.

Zoetermeerders die al hadden gereserveerd voor de voorstelling in Oosterheem zijn allemaal benaderd. Zij krijgen hun geld terug of kunnen omboeken naar een voorstelling op 4 of 5 april, waar nog ruim plaats is.

 Dinsdag 4 & woensdag 5 april staat de Magic Dome in Zoetermeer Noordhove aan de Lijnbaan, achter de sporthal.

 

Te Koop

Straatventers, waar zijn ze gebleven? De allerlaatste echte straatverkoper heeft zijn karretje vol handel dit jaar midden in de tent van Magic Circus geparkeerd. Iedereen staat raar te kijken, maar al snel blijkt dat de komische koopman Jofri voor elk wat wils heeft. Een gigantische ijzeren haaienkaak, je moet wel gek zijn om dat te kopen. Niet verwonderlijk dus dat de koper in een dwangbuis zit. Vervolgens laat deze waaghals zich hangend in de opengesperde kaak ophijsen. Hij hoopt uit de dwangbuis te kunnen ontsnappen voor de kaak dichtklapt. Snijdende spanning. Zal het lukken of wordt het een Freek Vonkje?

stadscircusIn het kader van recycling kopen de acrobaten een joekel van een tractorband. Je staat versteld wat ze daar mee kunnen, zowel in de piste als hoog erboven. Verder o.a. een mini-paardje dat een waar rekenwonder blijkt te zijn, lasershow, hoelahoop, komedie en uiteraard magie. De straatventer lijkt alles te kunnen verkopen. Alles? Nee, want niet alles is te koop. Liefde niet. En barmhartigheid evenmin. Dat zijn juist de dingen die het leven leefbaar houden.  Te koop? OK, maar niemand voelt zich bekocht. Koop kaarten en je bent voor altijd verkocht!

 

Kaarten

De circuskassa is vanaf een uur voor de voorstelling open, kaarten kosten tussen de €10,- en €19,-. Voorverkoop is via www.magic-circus.nl  en bij alle Primera-vestigingen. Het circus biedt online de mogelijkheid om een sociaal ticket te kopen. Deze tickets kosten €5,- extra. Dit stelt het circus in staat om nog meer ouderen, gehandicapten en minder kapitaalkrachtigen de meeslepende show te laten beleven. Zo kunt u ook vreugde kopen voor een ander.

-advertenties-

-goede doel-