Stadshart Zoetermeer organiseert een dag vol activiteiten tijdens National Glamour Day. Op zaterdag 1 april 2017 viert het shoppingcenter samen met bezoekers de start van het nieuwe seizoen. Modeshows, bekende stylisten, DJ’s, photoboots, een Glambar en een speciaal programma voor de kids: het winkelcentrum verandert voor 1 dag in een fashion festival voor de hele familie.


Maar liefst twee bekende stylisten maken hun opwachting in Stadshart Zoetermeer. Fred van Leer, bekend van Holland’s Next Topmodel, en Koen Kardashian uit ‘Niet lullen maar poetsen’ presenteren de nieuwe collecties, geven stijladvies en tips & tricks over make-up. Ook is er een grote fashion parade waarin de nieuwe zomermode wordt getoond. Om 11:00, 13:00 en 15:00 uur doorkruist een modellenparade het hele Stadshart over een 500 meter lange roze loper. De bekende Zoetermeerse DJ Jill Kleinjan zorgt met haar vrolijke tunes voor muzikaal vermaak.

National Glamour Day Festival Banner

Model for a day

Met modeshows, een optreden van breakdancers en de mogelijkheid om je haar, make-up en nagels bij te laten werken is er voor ieder wat wils. Even verderop kun je het resultaat op de foto laten zetten door een professionele fotograaf. Wie wil er nou niet model zijn voor een dag?


En ook de kleintjes worden niet vergeten. Voor hen is er een glitter schminkbar en natuurlijk kunnen ook zij op de foto. Illustrator Sophie de Ruijter maakt persoonlijke mode-illustraties en voor wie hongerig wordt van al dat moois: frisse versnaperingen kun je vinden bij de food market in de Westwaartspassage.

 

Vele cadeaus en prijzen te winnen

Na een aankoop bij een van de winkels in Stadshart Zoetermeer kunnen bezoekers hun gegevens achterlaten om kans te maken op prachtige prijzen. Bijvoorbeeld een stedentrip voor 2 personen naar een Europese stad naar keuze. Wordt het Parijs, Londen of Milaan? Andere prijzen die verloot worden zijn bijvoorbeeld een complete make-over en een sportieve fiets. En op vertoon van Glamour Magazine kan er bij veel winkels met 20% korting worden geshopt.

-advertenties-

-goede doel-