SilverDome Zoetermeer zal het einde van het schaatsseizoen op 25 en 26 maart feestelijk uitluiden met een smeltweekend vol activiteiten en leuke acties. Zo kan er het hele weekend tijdens de publieksuren geschaatst worden voor maar € 2,50 per persoon, is er op zondagmiddag smeltfeest met springkussens en op zaterdagavond een Silent Disco on ice!

Silverdome kidsfun DX 7868Op zaterdagmiddag 25 maart (12:30-16:00) en zondagmiddag 26 maart (12:00-17:30) kunnen jong en oud de laatste rondjes van het seizoen schaatsen op de Oval. De entree bedraagt slechts € 2,50 per persoon op deze schaatsmomenten.

 

Silent Disco on Ice

Op zaterdagavond 25 maart zal de ijshal nog één keer veranderen in de coolste discotheek van Zoetermeer en omstreken voor een bijzondere editie van het discoschaatsen. Er komt dit keer namelijk geen geluid uit de speakers, maar uit de koptelefoons; het is namelijk Silent Discoschaatsen!

Er zijn verschillende DJ’s, dus iedereen kan op de koptelefoon zijn eigen muziekkanaal kiezen om vervolgens de coolste moves te schaatsen. Kaarten zijn online verkrijgbaar voor € 7,50 per persoon.

 

Smeltfeest

Op zondagmiddag 26 maart wordt het een echt smeltfeest van, want om 14:00 uur gaat ook de ijshockeybaan/speelplein open. Jong en oud kan dan niet alleen schaatsen, maar ook jumpen op de springkussens en meedoen aan de activiteiten van het animatieteam. Omstreeks 18:00 uur wordt de dooi ingezet, want dan zullen de ijsmachines worden uitgezet en is het schaatsseizoen 2016-2017 officieel ten einde.

 

Zomerstop

Tijdens het ‘zomerseizoen’ doet de SilverDome dienst als evenementenhal met o.a. Tributeconcerten, een Foodtruckevenement en dit jaar zelfs een Springkussenfestival. Op zaterdag 7 oktober 2017 zal het nieuwe schaatsseizoen van start gaan.

-advertenties-

-goede doel-