supporter schoonDe Landelijke Opschoondag haalt op verschillende plaatsen in de stad de bezem door Zoetermeer! Wethouder Robin Paalvast geeft om 12.00 uur het startsein bij de AH XL in het Stadshart. Waarna de zwerfafvalactie start en ook activiteiten beginnen in andere winkelcentra.

 

Na het openingswoord van wethouder Robin Paalvast, pakt een groep medewerkers van AH het zwerfafval in het Stadshart aan. Ze krijgen daarbij hulp van een afvaldame en -heer. Daarnaast moedigt het promotieteam van Gumbuddy het publiek aan om hun kauwgom op te ruimen. Voor de kinderen is er een speciale poppenkastvoorstelling over zwerfvuil.


Op de Landelijke Opschoondag maken mensen door het hele land een openbaar gebied schoon. Ook in Zoetermeer zijn er deze dag vele initiatieven. Samen met de AH XL organiseert de gemeente een gezamenlijke actie om zwerfafval in het Stadshart op te ruimen.

 

Zwerfafval opruimen ook in úw buurt!

Op tientallen andere plekken in Zoetermeer wordt zaterdag ook flink opgeruimd. Zo worden schoolpleinen onder handen genomen, krijgt een Binnenpark een opruimbeurt en gaan winkelcentra de strijd met zwerfvuil aan.

Winkelcentrum Meerzicht pakt de schoonmaak, samen met de AH Meerzicht, grondig aan: vanaf 11 uur helpen vrijwilligers mee met papier prikken, ramen zemen en vuil opruimen. De AH zorgt voor koffie en wat lekkers.

Ook aan de slag? Kijk op www.supportervanschoon.nl/acties-in-de-buurt/ voor alle acties in jouw buurt!

 

-advertenties-

-goede doel-