parkeergarage dorp2

De parkeergarage van de Dorpsstaat is geen visitekaartje voor het winkelgebied volgens winkelier Michael Hauser. Wanneer het heeft geregend staat er veel water in en is de vloer spekglad. De laatste tijd zitten er steeds vaker mensen te blowen en al weken zit er chocolademelk op de muur die is gaan schimmelen. Winkelier Michael Hauser heeft gezien dat er mensen uitglijden in de garage.

 

parkeergarage dorp

 

Michael weet dat er tot twee keer toe een motoragent onderuit is gegaan in de parkeergarage. Ook heeft hij al verschillende mensen zien glijden en vallen. "Dit is toch geen visitekaartje voor de Dorpsstraat", zegt Michael. Op video vertelt hij hoe hij er verder over denkt.

Er zou regelmatig blowende jeugd zich ophouden in de garage volgens Michael en daarom vraagt hij zich af: "hoe lang gaat het duren voordat de gemeente hier echt iets aan gaat doen?" Via twitter heeft hij contact gezocht met ambtenaren van de gemeente, maar hierop heeft hij nog geen antwoord gekregen.

 

 

Reactie gemeente

De gemeente Zoetermeer laat in een reactie weten dat de parkeergarage niet onder door de gemeente valt, maar eigendom is van P1, een bedrijf dat in veel steden parkeergarages beheert. De lekkage door grondwater is bij de gemeente bekend, er wordt door P1 onderzoek gedaan om de problemen op te lossen.

 

Foto links: Chocomelk op de muur in het trappenhuis
Foto midden: Water op de vloer

-advertenties-

-goede doel-