KidsQuest

Het Stadsmuseum Zoetermeer heeft een leuke tentoonstelling: Terugblikken en Vooruit kijken’. In de tentoonstelling kunnen kinderen t/m 12 jaar gratis de KidsQuest doen: een speurtocht in en over de tentoonstelling. Er is onder andere een mini-escaperoom met echte spionnenvoorwerpen, dingen van een echte ridder en een tienerkamer van vroeger te zien.

 

In het Stadsmuseum is een bijzondere tentoonstelling: ‘Terugblikken en Vooruitkijken’. Het zijn eigenlijk vijf mini-tentoonstellingen ineen. Het museum gaat in 2018 verhuizen naar het Stadshart. De tentoonstelling is vast een voorproefje. Via de KidsQuest vragen ze om de mening van kinderen. Wat is leuk en moet blijven en wat niet? Ook voor ouders en begeleiders is de tentoonstelling een ware ontdekkingstocht. De entree van het museum en de KidsQuest zijn voor kinderen t/m 12 jaar gratis.

 

Koningsdag in het Stadsmuseum Zoetermeer

Donderdag 27 april is het Koningsdag! Overal in de stad zijn er festiviteiten en activiteiten. Het museum is die dag open van 10:00 – 17:00 voor de speciale Koningsdagprijs van € 1,00. De prijs is inclusief een glaasje (oranje) limonade en een bezoek aan de tentoonstelling ‘Terugblikken en Vooruitkijken’. Bij mooi weer is een bezoekje aan de beeldentuin achter het museum ook een aanrader.

Informatie
Terugblikken en Vooruitkijken. Oude hits in een nieuw jasje
Open: di t/m vrij: 10:00 – 16:00, za en zo: 13:00 – 17:00
Toegangsprijs: € 3,00 (kinderen t/m 12 jaar, MJK, CJP gratis)
Adres: Dorpsstraat 7, 2712 AB Zoetermeer, tel. 079-3164735

-advertenties-

-goede doel-