Gerard JolingHet dak ging er af tijdens de Nacht van de Hollandse sterren op 1 april 2017! Even voor acht uur stond er zaterdagavond al een flinke rij voor de deuren van de Silverdome in Zoetermeer terwijl de zon onder ging en een draaiorgel buiten de sfeer er al lekker in bracht. Het feest met de Sterren duurde tot in de kleine uurtjes.


Om 20.00u gingen de deuren open en stroomde de gezellige menigte naar binnen, Rob Toonen deed de presentatie en verwelkomde iedereen. Het feest begon met John de Bever en Marc Lapré, ondanks het al gezellig druk is stroomden er nog steeds mensen binnen.

DSC 9219 DSC 9227

40Tussen de optredens door wist DJ Jerome zoals gewoonlijk het feest draaiende te houden en steeg hij door naar een hoger level. Vele dames zwijmelden weg bij Mike Peterson en de heren van Re-Play  die zongen van Never nooit meer tot Motown hits. Rond middernacht ging het dak er compleet van af met confetti-kanonnen, serpentine en vlaggetjes en de heren van het FeestTeam, Funky Pianos en Gerard Joling.
Ook al gooide iemand 'niet kwaad bedoeld' bier vanuit de V.I.P. ruimte naar Gerard Joling, hij zong vrolijk door maar haalde het wel aan na afloop van zijn nummer op een positieve manier dat hij dit niet op prijs stelt.

Met de klok al richting het einde hielden de laatste twee artiesten de feeststemming er lekker in. Hoewel voor diverse mensen Henk Dissel een onbekende is, zit hij al 10 jaar in het vak en werd hij bekend door zijn deelname aan de Tros sterren.nl Academy in 2008, vele fans waren speciaal voor hem gekomen. Zijn Collega Tino Martin nam het laatste stokje over en zette het feest voort alsof ze net waren begonnen.

Tekst en Foto's
Jordy en Marcel Bruijnius, Marja de Laaf, Jerrold Mallee en Anas Kattan

 

-advertenties-

-goede doel-