20170401 100203Circus Nevermind verhuisde zaterdag 1 april van het Kwadrant Theater naar hun nieuwe onderkomen: CKC & partners. De verhuizing van de 120 Nevermind artiesten was natuurlijk volledig in circusstijl: in een lange feestelijke optocht met vele circusattributen liepen ze samen naar het CKC.

20170401 100179 20170401 100180

Lange tijd onzekerheid heerste toen bekend werd dat het Kwadrant Theater definitief gesloten zou worden. Ook Circus Nevermind moest op zoek naar een nieuw onderkomen en deze vonden zij in het Atrium van CKC & partners. Stef Huizer van Nevermind is heel tevreden met de nieuwe locatie: "De ruimte die we nu gaan gebruiken ligt heel centraal in het CKC, het Atrium op de 2e etage. Het is gelukkig ook hoog genoeg, zodat we onze trapeze en tissu acts ook weer kunnen oefenen".

Stef Huizer bezegelde samen met Joep Annegarn van het CKC de nieuwe samenwerking met een heleboel confetti! Na een lekker ijsje begonnen de Nevermind leerlingen enthousiast aan hun eerste lessen in het nieuwe onderkomen.

‘Met het besluit van de gemeente om ook amateurtheatergezelschappen een plek te geven binnen het gebouw kunnen we ons verder ontwikkelen naar een culturele faciliteit waar naast een breed cursusaanbod ook amateurkunst nadrukkelijk een thuis krijgt. Middels een verbouwing maken we het gebouw nu passend, zodat het met recht ‘Het Huis van de Zoetermeerse Amateurkunst’ wordt.’, aldus Susan Langeveld, directeur van CKC & partners.

-advertenties-

-goede doel-