NB28IKC De Tjalk heeft enige tijd geleden een schaatsfestijn georganiseerd. De kinderen konden zich per rondje laten sponsoren voor een goed doel. Dit jaar hebben de leerlingen onder leiding van de leerlingenraad gekozen voor Stichting Biezonder.

Vrijdag 7 april maakte De Tjalk de opbrengst van de sponsoractie bekend. De voorzitter van de leerlingenraad overhandigde een cheque met daarop het mooie bedrag van €2725,-. Maar er was nog meer goed nieuws!

De gemeente Zoetermeer heeft een afdeling gevonden voorwerpen. Als de voorwerpen na een jaar niet opgehaald zijn, wordt de Gemeente eigenaar. De Gemeente heeft besloten om aan te sluiten bij de sponsoractie van IKC De Tjalk met geld dat ingeleverd is bij de afdeling gevonden voorwerpen. Deze cheque was ook nog eens € 750,- waard!

Stichting Biezonder knapt met het totale bedrag onder andere een behandelkamer van het Lange Land ziekenhuis op. Stichting Biezonder zorgt door het geven van extra aandacht aan kinderen en hun ouders dat zij zich in het ziekenhuis weer bijzonder kunnen voelen: 'Aandacht kan heel Biezonder zijn!'

-advertenties-

-goede doel-