Wie op zoek is naar een leuk, gratis uitje voor de kids en zelf ongestoord wil woonwinkels, kan het paasweekend terecht in het Woonhart in Zoetermeer. Beide dagen is een lege winkelruimte op de benedenverdieping omgetoverd tot een complete bouwspeeltuin.

paaskoninginIn de bouwspeeltuin kunnen de kinderen gratis naar hartenlust bouwen met steentjes, kleuren en filmpjes kijken. Er zijn zelfs leuke prijsjes te winnen met het bouwen. De deelnemertjes krijgen een bonnetje, waarmee zij bij Iedereen Een Maaltijd een lekkere pannenkoek of iets te drinken kunnen halen. Vlak bij de bouwspeeltuin is een luchtkussen te vinden, voor de kleintjes tot 5 jaar! Klein, maar ook groot kan ook terecht op de midget golfbaan! De bouwspeeltuin is op paaszaterdag, 15 april, geopend van 10.00 - 17.00 uur en op tweede paasdag, maandag 17 april, van 12.00 - 17.00 uur.

Paaskoningin

Op tweede paasdag zijn de meeste winkels in het Zoetermeerse Woonhart open zijn van 12.00 tot 17.00 uur. Met de nodige extra gezelligheid wordt het leuk paas-shoppen deze middag. Want de paaskoningin en minister Haas van Grabbelzaken komen langs en de kids die hen tegenkomen mogen grabbelen in één van de vele zakken van de fraaie jurk van de paaskoningin. Verder kan iedereen deze middag gratis en voor niets op de foto. Het geschoten plaatje wordt afgedrukt tegen een gezellige paasachtergrond en krijg men gratis mee naar huis. Ook worden de foto’s naderhand op de Facebook pagina van het Woonhart geplaatst, zodat iedereen deze kan liken en delen. Beide activiteiten zijn er van 12.00 - 16.00 uur.

 

-advertenties-

-goede doel-