Volop spanning afgelopen vrijdag bij CKC & partners. Toen werd de finale van het HKZ-CKC Muziekconcours gehouden. Tien solisten en zes ensembles gingen de strijd aan om de eretitels. Inmiddels is dit muziekconcours, dat voor het eerst werd georganiseerd in 2001, uitgegroeid tot het meest belangrijke en prestigieuze muziekevenement bij CKC & partners.

2017 04 10 Spannende finale HKZ CKC MuziekconcoursDe zestien getalenteerde solisten en ensembles presenteerden zich in de Theaterzaal van CKC & partners aan een groot publiek en de vakjury. Aan het einde van een avond vol spanning en kippenvel reikte wethouder Robin Paalvast de publieksprijs uit aan het jonge vioolensemble The Young Fiddlers. Djembé-trio Luuk, Willem en Laurent ging naar huis met de eerste prijs in de categorie ensembles. Bij de solisten van 15 jaar en ouder won gitarist Jun Bai de Jong en musicalzangeres Maaike Franken won in de categorie t/m 14 jaar.

60 acts

De winnaars behoren bij de beste vier uit een gezelschap van meer dan 60 acts. Bij de voorrondes in maart liet deze grote hoeveelheid deelnemers, zowel solisten als ensembles, zien dat Zoetermeer beschikt over een goede dosis muzikaal talent. Uiteindelijk drongen 16 acts door tot de finale.N aast eeuwige roem hebben de winnaars een masterclass door Codarts Rotterdam, een optreden of vrijkaarten voor Residentie Orkest gewonnen. CKC & partners, alle deelnemers en het publiek kunnen terug kijken op een zeer geslaagde avond! Het HKZ-CKC Muziekconcours 2017 werd gesponsord door HKZ Specialisatie, Codarts Rotterdam, Residentie Orkest en X10C.com.

 

-advertenties-

-goede doel-