20160427-80768.JPGDe Lionsclub Soetermare organiseert op Koningsdag (27 april) voor de tweede keer het Koningsontbijt. De opbrengst gaat naar Stichting Happy Days Zoetermeer. Alle horecaondernemers aan het Stadhuisplein hebben hun terrassen beschikbaar gesteld.

De oranjestichting Zoetermeer geeft om 09.00 uur het startsein met het gezamenlijk zingen van het Wilhelmus begeleidt door muziek en een koor. Aansluitend zullen burgemeester en wethouders aan iedereen die een voucher heeft een ontbijt uitdelen. De gehele opbrengst van het ontbijt gaat dit jaar naar Stichting Happy Days Zoetermeer. Deze stichting organiseert jaarlijks een geweldige week uit voor leerlingen van Zoetermeerse basisscholen die een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Kaarten

Kaarten voor het ontbijt zijn te bestellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het ontbijt is 27 april 2017 tussen 9:00 en 11:00 uur op het Stadhuisplein in Zoetermeer. Kaarten kosten € 7,50 per ontbijt (vooraf te betalen).soetermare

 

-advertenties-

-goede doel-