20160403 79776Heeft u ze al gezien? De vleermuizen komen weer uit hun winterslaap! De eerste vleermuizen zijn alweer gesignaleerd en gemeten. Wilt u meer weten over deze kleine maar o zo nuttige diertjes kom dan 2e paasdag even langs bij de stadsboerderij het Buitenbeest. Daar staat de hele middag vanaf 1300 de kinderknutseltafel van het vleermuisplatform Zoetermeer.


Er zijn bij de open dag kernteamleden aanwezig aan wie u uw vragen aan kunt stellen. Om 15.00 is er een lezing over de laatste nieuwe ontwikkelingen van het vleermuisplatform, het onderzoek en de vleermuizen in Zoetermeer. De jaarkalender van het Vleermuisplatform staat op www.vleermuisplatformzoetermeer.nl/jaarkalender-2017

Nieuwe cursus ‘Vleermuizen voor beginners’

18 april start de nieuwe cursus vleermuizen voor beginners in het Buitenbeest. Er komen 2 cursusavonden een op 18 april en een op 9 mei. En misschien nog een terugkomdag in het najaar. In deze cursus leert u de basisprincipes van het herkennen van vleermuizen met behulp van een batdetector. U bent daarna in staat om aan de hand van de geluiden uit de batdetector de vleermuis soorten van elkaar te onderscheiden.
De cursus start om 20.00 In het buitenbeest, Voorweg 93 Zoetermeer, en duurt tot ongeveer 23.00 uur.
Inschrijven kan door een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

vleermuisplatform

-advertenties-

-goede doel-