Kern Kinderopvang finalist SWKGroep Innovatieprijs 2In het ‘Jaar van Techniek’ is de SWKGroep op zoek naar innovatieve ideeën om onze mooie en kwetsbare aarde te beschermen. Daarom daagde zij iedereen uit om mee te doen aan de SWKGroep Innovatieprijs. Uit een enorme hoeveelheid inzendingen heeft de jury Kern kinderopvang Zoetermeer gekozen als één van de zeven finalisten waarop gestemd kan worden. De winnaar ontvangt op 17 mei 2017 de SWKGroep Innovatieprijs!


Vanaf 16 januari is iedereen uitgedaagd om een briljant idee te bedenken om de wereld mooier of duurzamer te maken. Er bleken veel ‘Willie Wortels’ onder de inzenders te zijn. Het ene idee was nog mooier en beter uitgewerkt dan het ander. De finalisten van de SWKGroep Innovatieprijs zijn nu bekend gemaakt en Kern Kinderopvang Zoetermeer staat in de finale. Kern Kinderopvang is enorm trots op hun finalisten Sarah, Evi, Nina, Fenna, Loïs, Nicole, Fenne, Leanne en Denise. "Wij willen de wereld graag wat mooier maken. Daarom maken wij hele mooie mutsen om uit te delen. Wanneer je een muts op hebt, kan de kachel wat lager en dat is beter voor het milieu!"

Uw stem telt mee in de finale

U kunt de kinderen van Kern Kinderopvang Zoetermeer en de jury helpen door te stemmen op het beste idee. Dat kan gratis via www.innovatieprijs2017.nl  tot uiterlijk 30 april. Stem snel want uw stem telt mee in de finale. Op 17 mei is de grote finale van de SWKGroep Innovatieprijs en worden de winnaars gekozen. Samen met bedenkers van de beste ideeën gaat Stichting SWKGroep echt aan de slag om onze wereld een beetje mooier te maken.

-advertenties-

-goede doel-