IMG 0026De eerste stappen zijn gezet voor de samenwerking van FC Zoetermeer en Kern Kinderopvang Zoetermeer.  De besturen hebben hun handtekening gezet en vanaf 8 mei gaat Kern Kinderopvang Zoetermeer starten bij FC Zoetermeer met een Buitenschoolse opvang (BSO) Fit&Fun.

De BSO is voor kinderen van de basisschool in de leeftijd van 4 tot 13 jaar, kinderen vanaf 9 jaar kunnen voor de buitenschoolse opvang terecht bij de KIDSclub, waar zij  meer vrijheid, zelfstandigheid en uitdaging krijgen. Bij FC Zoetermeer komt er een KIDSclub groep waarbij de activiteiten gericht zijn op het 'fit' zijn en dit vooral doen met heel veel 'fun'. Met elke dag een uitdagend activiteiten aanbod worden kinderen gestimuleerd hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Waar mogelijk zal de voetbalvereniging samenwerken met de kinderopvang en kijken welke activiteiten zij gezamenlijk kunnen bieden. Dit zijn bijvoorbeeld activiteiten in onder andere de vakanties.

De BSO zal gebruik maken van het achterste gedeelte van de kantine van FC Zoetermeer en ook geregeld op de velden te vinden zijn voor buitenactiviteiten. Maar ook breinactiviteiten zoals puzzels, dammen, opdrachtjes, quizjes, raadsels en schaken krijgen een plek in de BSO.

 

Feestelijke Opening

Maandag 1 mei is de feestelijke opening van de BSO bij FC Zoetermeer. Hier zijn alle kinderen van de KIDSclub van heel Zoetermeer bij. De jeugd van FC Zoetermeer (9 tot 13 jaar) wordt van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. Deze dag krijgen alle kinderen de kans om kennis te maken met de 1e workshops. Er zullen o.a. voetbal clinics worden gegeven en er zal een super gaaf spel in het park zijn.

 

-advertenties-

-goede doel-