Het Foodtruck Festival in het SilverDome krijgt een vervolg. Van vrijdag 21 april tot en met zondag 23 april serveren tientallen foodtrucks de lekkerste gerechten vanuit hun keukens op wielen. Drie dagen lang kunnen jong en oud genieten van eten en drinken, live muziek en vele activiteiten tijdens dit gratis toegankelijke festival.

DSC 0127Er zijn voor het SilverDome Foodtruck Festival ruim veertig unieke foodtrucks geselecteerd. “Ze zijn er in alle soorten en maten. Er zitten ook dit jaar hele bijzondere trucks bij”, aldus Peter Valkenburg namens de organisatie. Deze hippe mobiele keukens zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Echter bij SilverDome staan de trucks niet alleen op straat, maar ook binnen in de evenementenhal. “Slecht weer is geen reden om thuis te blijven, omdat we er ook binnen één groot indoor-restaurant van maken”, aldus Valkenburg.

Muziek

Muziek en entertainment ontbreken niet op dit festival. Zo treedt op vrijdagavond de Zoetermeerse band Funky Crew op. Zij staan garant voor een muzikale avond vol stevige funk, pure groovy soul en onvervalste disco. Ook op zaterdag is er de hele dag muziek en treden o.a. Melissa Jansen (Halve finalist The Voice of Holland 2016) en in de avond Soulmen’s Party featuring Massada op. B-Four sluit op zondag het festival af met een serie hits uit vijftig jaar pophistorie. “Ook aan de jongste bezoekers is gedacht, zodat de ouders even onbezorgd kunnen genieten. De jeugd kan zich namelijk uitleven op het springkussen en onder begeleiding van KitzArt knutselen of een film kijken in de kidsclub,” zo vertelt Peter Valkenburg.

Open

Het SilverDome foodtruck festival opent de deuren op vrijdag 21 april om 16:00 en op zaterdag 22 april en zondag 23 april om 12:00 uur. Zowel de toegang als het parkeren is op alle dagen gratis. Meer informatie over het SilverDome Food truck festival is te vinden via www.silverdomefoodtruckfestival.nl  of volg het festival via www.facebook.com/silverdomefoodtruckfestival 

 

-advertenties-

-goede doel-