jdsportsDe grote internationale sportzaak JD Sports opent zaterdag 22 april haar deuren. Het is een opvallende winkel met een dubbele pui van acht meter aan Promenade 2 in het Stadshart. De winkel heeft een oppervlakte van 267m2 en verkoopt de grote merken als Adidas, Nike en Timberland. De opening gaat samen met Urban dancers, Freestylers en er zullen spectaculaire acties zijn, zo verklapt JD Sports.

JD Sports is een internationale keten en verkoopt een breed assortiment aan sneakers, sportkleding en accessoires van de grootste merken in dit segment. JD Sports begon in 1981 met één John David Sports winkel in het Engelse Bury. De Engelse modeketen is eigenaar van verschillende sport- en modemerken met ruim negenhonderd winkels verdeeld over Engeland, Ierland, Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Italië, Portugal, Denemarken, Zweden en Maleisië. Het exclusieve aanbod bij JD Sports is mogelijk gemaakt door de nauwe samenwerkingen met Nike, Adidas, Timberland, Supply & Demand, EA7, The North Face en nog tientallen andere merken. De items die alleen verkrijgbaar zijn bij JD Sports zijn te herkennen aan het label ‘Only at JD’. JD is de “Undisputed King of Trainers”.

 

Opening zaterdag 22 april


De winkel wordt a.s zaterdag geopend op een prominente plek aan de Promenade 2 in Stadshart Zoetermeer. Het pand heeft een winkeloppervlakte van 267m2 en heeft een iconische uitstraling met een opvallende, dubbelhoge pui van 8 meter. Tijdens de grote opening a.s zaterdag 22 april worden klanten verrast door Urban Dancers, Freestylers en spectaculaire acties. Zo maak je bijvoorbeeld kans om een jaar lang gratis sneakers te winnen!

De openingstijden zullen zijn:

Maandag 9:00 - 17:00
Dinsdag 9:00 - 17:00

Woensdag 9:00 - 17:00
Donderdag 9:00 - 17:00
Vrijdag 9:00 - 17:00

Zaterdag 9:00 - 17:00

Zondag 10:00 - 14:00

 

Lees ons eerder artikel: jd-sports-komt-naar-stadshart

-advertenties-

-goede doel-