Philip Paar PersfotoVocalist Philip Paar zal met zijn begeleidingsband, The Sinatra Connection, zondag mei een concert geven bij Fascinating Jazz in de Golden Tulip Zoetermeer. Philip is een Sinatrakenner en trad op met onder meer Madeline Bell, Louis van Dijk, Georgie Fame en Greetje Kauffeld.

Op zondagmiddag 7 mei gaat het swinggehalte in de Golden Tulip Zoetermeer weer flink omhoog, want dan zal de zeer gewaardeerde zanger/entertainer Philip Paar & The Sinatra Connection op het podium van Fascinating Jazz staan. Hij wordt op zeer vakkundige wijze begeleid door gitarist Patrick Schenkius, op piano door Kees van Zijp, Hein de Jong - vibrafoon, Marcel Booij - contrabas en René Vreugde zit achter het drumstel. Er zijn nog maar weinig plaatsen beschikbaar, dus het is raadzaam snel te reserveren.

Ook voor het laatste concert voor de zomer, op zondag 4 juni met de geweldige groep Tango Extremo is al veel belangstelling, u kunt nu nog uw plaatsen reserveren.

 

Het concert start om 15:00 uur; de entree voor Philip Paar & The Sinatra Connection is € 7,50 p.p. Zaal open 14:30 uur.

 

Het is aan te bevelen om tijdig te reserveren via een e-mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of via 079 3316177.

 

Kijk voor meer informatie op de website: www.fascinatingjazz.nl

-advertenties-

-goede doel-