marktwagenDe Boerenmarkt met biologische producten bij Winkelcentrum Vijverhoek in Driemanspolder stopt. De laatste maanden stonden er steeds minder kramen en kwamen er minder bezoekers naar de markt. De laatste twee kramen hebben nu besloten te zoeken naar een andere locatie.

Sinds 2014 werd de biologische Boerenmarkt in Winkelcentrum Vijverhoek gehouden. Eerst met 7 verschillende kramen, maar in de loop der tijd nam dit aantal steeds verder af. De laatste twee kramen, de biologische slager René Pals en de Groene Hart Marktwagen zien er nu ook geen brood meer in. De marktkooplui hebben contact gezocht met de gemeente om te overleggen over een andere locatie.

 

Verplaatsing warenmarkt naar het Marseillepad

Het college geeft met de verplaatsing van de zaterdagmarkt naar het Marseillepad invulling aan de uitvoering van de motie van de raad “Meer bruis op de Markt”. Vooralsnog vanaf 1 juni wordt dit de permanente locatie voor de zaterdagmarkt. Door de markt te verplaatsen komt het Marktplein vrij voor grotere evenementen, dit zou kunnen toenemen tot ongeveer 25 per jaar.

 

-advertenties-

-goede doel-