springkussen 700x467pxSilverDome wordt van 1 t/m 6 mei een springparadijs!  Dagelijks tussen 10:00 uur en 17:00 uur kunnen kinderen tot en met 12 jaar zich samen met hun ouders uitleven op de ruim 25 luchtkussens tijdens de eerste editie van Springkussenfestival Zoetermeer.

“Een week lang is het één groot springkussenfeest in het SilverDome. Wat dacht je van springen op een piraten stormbaan, een schuine kiepauto, de rodeostier, speeleiland Octopus of de piraten klimtoren. Maar, het is niet alleen springen en klauteren, de kinderen kunnen tijdens het festival ook dansen, speurneuzen, schminken, knutselen en voor de peuters is een aparte speelhoek ingericht. En natuurlijk is ook Rico de pinguïn van de partij”, aldus Peter Valkenburg, directeur van het SilverDome.
De organisatie heeft ook aan de oudere jeugd vanaf 13 jaar gedacht. Zij mogen op zaterdagavond 6 mei vanaf 19:00 uur komen Discospringen op de beats van de DJ.

 

Samen met Springvallei

Voor deze eerste editie hebben SilverDome Zoetermeer en Springvallei de handen inéén geslagen. “Springvallei is hét Springkussenevenement in Rotterdam en omgeving, zij weten precies wat er nodig is voor een dergelijk springkussenfeest. Samen met SilverDome als indoor evenementenlocatie, hebben we een ideale combinatie voor een mooi kidsfestijn”, aldus Valkenburg.

Kaarten voor het springkussenfestijn kosten 5 euro per persoon en zijn zowel aan de kassa als online verkrijgbaar. Voor groepen vanaf 10 personen zijn er aangepaste tarieven. Meer informatie en online tickets zijn te vinden via: www.springkussenfestivalzoetermeer.nl.

-advertenties-

-goede doel-