supermarktsafariGezond kiezen in de supermarkt, dat kan nog best lastig zijn. Yousra Jaddour, gewichtsconsulent en voedingscoach van Ninja Moeder laat mensen ter plekke zien hoe je een gezonde keuze kunt maken tijdens de Supermarkt Safari. Op elke laatste vrijdag van de maand kunnen vaste klanten van de Albert Heijn XL in Stadshart Zoetermeer deelnemen aan deze tour.


De bedoeling van de Supermarkt Safari is dat deelnemers op een leuke manier leren gezonde producten te herkennen, etiketten te lezen en zich bewust worden van mogelijke verbeterstappen. Veel mensen willen gezonder gaan eten, maar weten niet precies hoe. De stappen zijn: kritisch kijken naar wat je eet en de punten bepalen waarop het gezonder kan en deze aanpakken in je eigen tempo.
De safari is kosteloos voor de vaste klanten van Albert Heijn XL, reservering is noodzakelijk. De safari vindt elke laatste vrijdag van de maand plaats van 9.30 tot 11.30 uur in de AH XL Zoetermeer, deze maand zal dit op 28 april zijn. Meer informatie of deelnemen? Neem contact op met Yousra Jaddour via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

-advertenties-

-goede doel-