Op deze pagina vindt u alle foto's van de Aubade op Koningsdag 2017.

20170427 101279

De aubade werd traditiegetrouw geopend door burgemeester Aptroot. Op het moment dat de burgemeester de microfoon pakte brak de zon door, een mooi begin van de Koningsdag volgens Aptroot: "Het is vandaag gewoon mooi weer want we vieren feest, punt!"

Op het Stadhuishuisplein stelt het Oranjekoor zich op, test het orkest van Kunst en Vriendschap de instrumenten en staan de scouts klaar om de vlaggen om de vlaggen te hijsen. Het concert begint met een spatje regen, maar ook de zon laat zich zien en de sfeer is oranje-vrolijk!

20170427 101125  20170427 101312 

Burgemeester Charlie Aptroot zong zelf uit volle borst mee met het Oranjekoor en ook voor het Wilhelmus draait hij zijn hand niet om. Aptroot: "Vandaag vieren we de verjaardag van onze Koning, een jubileum, net als de Zoetermeerse Oranjestichting dit dit jaar het 10 jarig jubileum viert! Een groot applaus voor alle vrijwilligers!"

De vroege vogels konden al vanaf 9 uur op het Stadhuisplein genieten van het Koningsontbijt, georganiseerd Lions Club Soetermare. Omdat alle kosten gesponsord werden, gaat de gehele opbrengst van het ontbijt naar het goede doel: Stichting Happy Days.

 

Foto ('s) door: Mark Neijssel en Rita Soutendijk

 

 

-advertenties-

-goede doel-