zoete herinneringenTijdens de theaterparade ‘Zoete Herinneringen’ gaan op zondag 7 mei deuren open die normaal gesloten blijven. Een unieke manier om de stad van een andere kant te bekijken. Op deze zondag openen zes plekken, die normaal gesproken gesloten blijven voor het publiek, hun deuren. Hier hebben theatermakers zich laten inspireren door de omgeving en nieuwe korte voorstellingen gecreëerd.

Meer dan 20 artiesten brengen zang, dans en toneelspel op een unieke locatie en met een unieke inhoud. Op elke locatie begint om ieder heel en half uur de theateract.

U kunt met uw kaart alle locaties bezoeken en de voorstellingen mee maken. En wie echt iets speciaals wil beleven, koopt een zogeheten busticket. Met dit ticket kunt u om 13.00 uur instappen in de Zoete Herinneringbus bij het CKC. Vanaf daar wordt u naar de locatie toegebracht, in een geheime volgorde. De ideale manier om alle verrassende acts mee te maken!

Vorig jaar kon het publiek genieten van de vier jaargetijden in de Perenboomgaard, bijzondere ontmoetingen op de brug en prille liefde in Futura. Ook dit jaar zijn de locaties weer heel bijzonder . Elke locatie biedt weer een totaal ander verhaal en een totaal ander aanzicht. Raak verbaasd over wat de stad Zoetermeer te bieden heeft en maak nieuwe herinneringen.

 

Tickets

Tickets zijn te koop via Entranz: https://zoeteherinneringen2017.entranz.nl/

Een fietsticket kost € 12,50 en een busticket heeft u voor € 22,50

-advertenties-

-goede doel-