fcz1Ruim 100 kinderen van Kern Kinderopvang en FC Zoetermeer vierden maandag 1 mei groot feest bij de feestelijke opening van Fit en Fun. De twee mascottes openden Fit en Fun en daarna konden de kinderen mee doen aan diverse voetbalclinics en een gaaf spel in het park.

Bij FC Zoetermeer aan de Scheglaan wordt 8 mei gestart met een buitenschoolse opvang groep voor kinderen vanaf 9 jaar, waarbij de activiteiten gericht zijn op ‘fit’ en dit vooral doen met heel veel ‘fun’. Een totaal concept vol outdoor, sport, spel, natuur en gezonde voeding. Iedere dag is er een uitdagend activiteitenaanbod dat kinderen stimuleert hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Daarnaast worden de kinderen begeleid door de pedagogisch medewerkers bij de overstap naar het middelbaar onderwijs.

fcz2   fcz3

Over Kern Kinderopvang Zoetermeer - Plezier in ontwikkeling

Kern Kinderopvang Zoetermeer biedt veilige, vertrouwde en inspirerende opvang voor kinderen in de leeftijd tussen 0 en 13 jaar. Kern Kinderopvang Zoetermeer hecht veel waarde aan een hoge kwaliteit en heeft een vooruitstrevende pedagogische visie. De aandacht gaat uit naar een evenwichtige ontwikkeling van het individuele kind. Hierdoor vinden kinderen makkelijker een eigen plaats in de samenleving waardoor zij ook later in hun leven beter functioneren.

-advertenties-

-goede doel-