Het Zoetermeerse pinksterweekend staat in het teken van het nieuwe en gratis Festival WKND 2017: 3 festivals met ieder een eigen thema: het Viva Latin Festival, het Fawaka Su Festival en het Hey Bollywood Festival.

253450e5 1080 492b a57d 3dfa037ab2c0Het Viva Latin Festival op zaterdag 3 juni richt zich op de talentvolle en allround Latin artiesten. Tijdens dit festival komt de nadruk te liggen op exotische en opzwepende stijlen als de Kizomba, Moombathon, Zouk, Merengue, Salsa, Bachata en Latin House. Het Fawaka Su Festival op zondag 4 juni kent een breed scala aan Surinaamse artiesten uit de Creoolse, Javaanse en Hindoestaanse entertainmentwereld. Maandag 5 juni staat het Hey Bollywood Festival op het programma. Hier staan (moderne) Bollywood-thema’s centraal. 

Artiesten

Tijdens het Festival WKND 2017 zijn veel bekende artiesten en dj’s te bewonderen, zoals Rolf Sanchez & Latin Society Ochestra, D-Rashid, Freddy Moreira, Cache Royale, Ir Sais, Gio, Madhu & Bombay Orchestra, Trafassi & 2FAMOUSCRW en Nisha Madaran.

Silverdome

De Silverdome en het omliggende evenemententerrein worden het pinksterweekend omgebouwd tot een grootse festivallocatie voor 15.000 festivalbezoekers per dag. Entree en het parkeren zijn alle dagen gratis.

-advertenties-

-goede doel-