20160602 84311Duizenden deelnemers hebben zich weer ingeschreven voor de Zoetermeerse Avondvierdaagse. Via scholen en verenigingen lopen heel veel deelnemers mee met dit gezellige en sportieve evenement dat maandag 29 mei weer van start zal gaan.

De voorinschrijving is al gesloten, maar u kunt zich op maandag en dinsdag vanaf 17.30 uur ook nog bij het startbureau aan het Zuidwaarts 9 (onder de stadhuistoren) inschrijven. Deelnemen bij inschrijving op het startbureau kost net als vorig jaar € 6,-. Nieuw is dit jaar om deel te nemen met een ZoetermeerPas. Als je gebruik wilt maken van de pas zijn de kosten voor deelname € 2,-. Neem je pas mee naar het startbureau als je hiervan gebruik wilt maken.

 

Routes

De routes van de wandelingen zullen elke avond bij de start van de wandeltocht, om 18 uur, gepubliceerd worden op de website van Zoetermeer Actief. Zo kunt u gemakkelijk de route volgen via uw mobiele telefoon.

De routes worden niet eerder uitgedeeld, omdat pas vanaf 18 uur de vrijwilligers die het verkeer begeleiden en de veiligheid garanderen op hun plek kunnen staan.

Ook maakt het team van Zoetermeer Actief veel foto’s tijdens de tocht en bij de intocht in het Stadshart donderdag!

-advertenties-

-goede doel-