DSC 0053In het weekend van Hemelvaart kan wie dat wil weer terecht in het Woonhart voor een leuk, gratis uitje voor de kids en zelf gezellig woonwinkelen! De succesvolle bouwspeelplaats voor de kinderen is geopend van 12.00 – 17.00 uur.

Vanwege het grote succes met Pasen wordt op Hemelvaartsdag, donderdag 25 mei, alsmede op vrijdag 26 mei en zaterdag 27 mei een lege winkelkruimte op de benedenverdieping weer omgebouwd tot een complete Bouwspeeltuin. Drie dagen lang kunnen de kinderen hier gratis en voor niets naar hartenlust bouwen met lego steentjes, kleuren, filmpjes kijken en deelnemen aan een Raad & Win wedstrijd.

En wat te denken van het spel Mega 4 op een rij of de Klus Challenge? Ook een mega sjoelbak van maar liefst 5 meter is er te vinden, waar jong en oud kan deelnemen aan gezellig Oudhollands sjoelen! Voor de kleintjes tot 5 jaar is er weer een springkussen, voor urenlang springplezier.

En…..Woonhart trakteert, want de jonge deelnemertjes aan het evenement krijgen na afloop van hun (bouw)activiteiten een bonnetje, waarmee zij bij ‘Iedereen een Maaltijd’ een gratis ijsje kunnen halen! Ook is er, zolang de voorraad strekt, voor iedereen na afloop een leuke goodiebag!

De Bouwspeeltuin is geopend:

-              Op Hemelvaartsdag, donderdag 25 mei, van 12.00 – 17.00 uur,

-              Op vrijdag 26 mei van 10.00 – 17.00 uur

-              Op zaterdag 27 mei van 10.00 – 17.00 uur.

-advertenties-

-goede doel-