DSC 0218

“Bij Reimarkt gaat het niet alleen over duurzamer wonen, maar ook over goedkoper, comfortabeler en mooier wonen. Het mes snijdt dus aan twee kanten", met die woorden opende wethouder Paalvast op 20 mei officieel de Reimarkt winkel, in een tiny house aan de Edisonstraat 115 bij Bouwhof.


Winkelleider Pepijn begon zijn welkomstpraatje door te zeggen: “We gaan niemand iets opdringen. Wij zijn er voor de mensen die wel willen maar niet weten hoe.” Geïnteresseerden kunnen daarom voor gratis advies in de winkel terecht. Wethouder Paalvast heeft namens de gemeente de eerste adviesopdracht gegeven. Bewoners kunnen elke vrijdag en zaterdag de winkel binnenlopen voor een adviesgesprek.
Een tiental woningeigenaren was speciaal voor de opening naar de Edisonstraat 115 gekomen. “Ik heb iemand van Reimarkt op een informatieavond gesproken en was nieuwsgierig. Wij hebben al een en ander gedaan en zijn benieuwd wat we nog meer kunnen verbeteren.”, vertelt een mevrouw uit de Waterbuurt. Alle bezoekers gingen naar huis met een prikkelend cadeau, een cactus.

De winkel van Reimarkt is vanaf nu geopend. 

 

Video door: Fred  Wolters, Wolters Producties

 

-advertenties-

-goede doel-