SAM 2075Kledingbank Meve heeft op zaterdag 27 mei weer een geweldig feest gemaakt van de Ladies night. Het was alweer de 3e editie van de  ladies night, entree was gratis en alleen voor dames18+. De gastvrouw van deze avond was the one and only Tilly Tots en de hoofdsponsor Boutique MODO.

Er waren verschillende stands met o.a. leuke lady gadgets, tupperware, verzorgingsproducten maar ook een modeshow met kleding van Meve  en Boutique MODO. Zowel binnen als buiten werden de mensen vermaakt en was er genoeg te drinken en te zien. Lootjes konden gekocht worden bij de diverse stands, zo waren er bijvoorbeeld prijzen van Meve en een mand met inhoud die beschikbaar gesteld is door AH Meerzicht.

Meve zet zich al jaren in voor mensen in de minima en ook mensen en of gezinnen die in tijdelijk nood zitten kunnen hier terecht voor kleding. Meve heeft klanten met een klantenkaart maar ook mensen die net buiten deze regeling vallen kunnen  terecht voor het aanschaffen van voordelige kleding en leuke spullen in de winkel. Drijvende kracht achter deze succes formule van de kledingbank zijn Raimond en Vinnie Pouw.

 

Tekst en foto's: Marja de Laaf

 

 

 

-advertenties-

-goede doel-