My TalentDe tweedeklassers van het Oranje Nassau College (ONC) Clauslaan voerden woensdag 28 juni de show My Talent op in het Zoetermeerse Stadstheater. Een spetterende voorstelling waarin de talenten van alle leerlingen naar voren kwamen. Muziek, zang, dans, toneel en acrobatiek gecombineerd met moderne video- en theatertechnieken.

Het project My Talent wil leerlingen trainen in de vaardigheden die nodig zijn om een maatschappij goed mee te kunnen draaien en ze tegelijkertijd helpen hun talenten te ontdekken. Niet alleen talenten op het podium, maar ook in bijvoorbeeld de organisatie, catering, decorontwerp. Alle leerlingen hebben zo de kans om hun unieke talent te laten zien. Daarnaast ontwikkelen zij vaardigheden, zoals samenwerken, communiceren, reflecteren, omgaan met kritiek, voor jezelf opkomen, werken met ICT, presenteren en organiseren. Allerlei vaardigheden die hard nodig zijn voor de vervolgopleiding en het verdere leven van de leerlingen.
Staande ovatie

Staande ovatie

Een jaar lang hebben de leerlingen intensief aan My Talent gewerkt. In de voorstelling op 28 juni kwam alles bij elkaar. Het talent knalde van het podium af en de leerlingen kregen dan ook een welverdiende staande ovatie van het publiek. My Talent is zo'n succes op het ONC Clauslaan, dat dit jaar alweer de vijfde editie plaatsvond. Volgend schooljaar staat het project ook op het rooster voor de tweedejaars. Bekijk een impressie van de show in het schooljournaal van juni via de website www.onc.nl.

-advertenties-

-goede doel-