zondagpark speelplekZondag 16 juli gaat de populaire reeks Zondag in't Park weer van start in het Nicolaaspark. Deze eerste Zondag met optredens van MPAC, Rogier Pelgrim en The Hillbilly Moonshiners. Verder natuurlijk veel lekker eten en activiteiten in het park. Kom jij ook langs?

Programma

14.00 UUR: MPAC. Deze vijf vriends formatie speelt voornamelijk eigenzinnige covers. Maar voor Zondag in ‘t Park brengt de band eigen nummers ten gehore, geschreven door zanger en rythm-gitarist Martin.

15.30 UUR: Rogier Pelgrim. In 2012 kreeg Rogier Pelgrim veel bekendheid toen hij de Grote Prijs van Nederland won. Datzelfde jaar stond hij in de finale van het succesvolle televisieprogramma De Beste Singer Songwriter van Nederland. Gelukkig bleef het daar niet bij, zo speelde hij afgelopen jaar op Concert At SEA. En nu dus in ‘t Park aan de Dobbeplas…

17.30 UUR: The Hillbilly Moonshiners. Deze vijf vettige, ongemanierde Zuiderlingen (of Rednecks, wat je wil) houden wel van een feestje, op z’n rednecks. Herbeleef klassiekers van artiesten als George Baker en Bon Jovi of ga uit je dak op hedendaagse Top 40‐hits van Katy Perry, Miley Cyrus, Beyoncé, Pharrel, Weeknd en anderen.

 

Activiteiten:

  • Knutselen in de huiskamer bij atelier Le Rouge
  • Workshop in de lintenhut door CKC & Partners
  • Recycle Kunst door Ingrid Reekers. Recycling wat je vindt! Maak er een mooi kunstwerk van en breng het tot leven in een animatiefilm. Bouw je mee?
  • Een pop-up speelplek voor ouders en kinderen! Kinderen én hun ouders zijn van harte welkom op het speelveld waar Janna (ZELLUF – Praktijk voor speltherapie) een “Pop-Up Speelplek” creëert. Hier kunnen kinderen zelf kiezen hoe zij (vrij) willen spelen met allerlei (rest)materialen zoals kartonnen dozen, lappen stof, schilders-tape, verf en andere interessante spullen. Het is wel de bedoeling dat ouders bij de Pop-Up Speelplek blijven en meespelen (zo)als de kinderen dat willen!
  • Circus Nevermind – Trapeze
  • Kunstproject Fietsen in Zoetermeer
  • Kunstenaar Jose Koebrugge is vandaag aanwezig in ‘t park en nodigt iedereen uit mee te doen aan haar kunstproject ‘Fietsen in Zoetermeer’. Jose wil een project samenstellen met duizend kleine canvasdoekjes van 10×10 cm, allemaal beschilderd met thema: Fietsen in Zoetermeer. 
  • Bee Galerie: Kunstenaars Ellen Vermeulen en Sylvia Essenberg hebben samen met medewerkers van Tuingezel zes heel bijzondere bijenhotels gemaakt, ware kunstobjecten. De Bee Galerie is te bewonderen in de buitengalerie in ‘t Park!
  • Bee Urban: Kunstenaar Tobias Becker Hoff van Urban Art Studio, maakt een drieluik over het bijenlandschap op de muur van Terra Art Projects.
  • Je komt stadsdichter Robbert Roos tegen en ontdekt nog veel meer in ‘t Park!

-advertenties-

-goede doel-