RoodkapjeSpeelboerderij Het Buitenbeest houdt deze zomer drie speciale Zomeravonden! Zo kun je vrijdag 14 juli meedoen met de Zomeravond ‘Spannende Speurtocht’. Geef je snel op voor deze leuke avond.

Ben jij goed in speuren? In het grote sprookjesbos zijn Roodkapje, Assepoester, Raponsje en alle andere sprookjesfiguren verdwaald. Los samen met je team de opdrachten in het bos op en jullie vinden alle sprookjesfiguren weer terug. Zo heeft ook dit sprookje een happy end! Dit is een avond zonder ouder(s).

De Spannende Speurtocht is op vrijdag 14 juli, van 19.00 tot 21.30 uur, bij Speelboerderij Het Buitenbeest in Meerzicht.

Kinderen van 6 tot en met 12 jaar kunnen zich voor de drie zomeravonden inschrijven. De kosten zijn € 3,00 euro per kind. Met de SpeelmeerPaspoortbon is het € 1.50 en kinderen met een ZoetermeerPas is het gratis. Let op: inschrijven is verplicht! Vol =vol. Kijk voor het inschrijfformulier op www.stadsboerderijen.org  of haal het op bij speelboerderij Het Buitenbeest. Lever het inschrijfformulier, samen met het geldbedrag, in op de speelboerderij. Je ontvangt dan een toegangskaart voor de avond.

-advertenties-

-goede doel-