De zomervakantie is begonnen. In het Stadsmuseum Zoetermeer is van alles te zien en te beleven. Speel 3-D memory, maak een selfie met leuke attributen, doe de KidsQuest of ontwerp een eigen tentoonstelling.

EscaperoomSMZIn de tentoonstelling ‘Terugblikken en Vooruitkijken’ kunnen jeugdige bezoekers de Kidsquest doen: een speurtocht in en over de tentoonstelling. Ontsnap uit de mini-escaperoom met echte spionnenvoorwerpen, bekijk dingen van een echte ridder en type op een typemachine in een tienerkamer uit de jaren ’70. Aan de speciale knutseltafel kan iedereen een eigen tentoonstelling ontwerpen voor het nieuwe museum dat in 2018 in het Stadshart komt. De Speurtocht en het vouwblad ‘Ontwerp je eigen tentoonstelling’ (normale prijs € 2,00) zijn met een bon uit het Speelmeerpaspoort helemaal gratis.

Selfie

Maak een decennium selfie met grappige accessoires: een knipoog naar de jaren ’50, ‘60, ‘70 en ’80. We hebben pruiken (Van Elvis tot Boy George), sjaals, zonnebrillen en meer.

Memory

Speel 3-D Memory! Maar let op: de afbeeldingen zijn niet hetzelfde. In dit spel hoort iets van vroeger bij iets van nu. Schuif met de dozen en vind de juiste koppels.

 

Stadsmuseum Zoetermeer

Open: di t/m vrij: 10:00 – 16:00, za en zo: 13:00 – 17:00
Toegangsprijs: € 3,00 (kinderen t/m 12 jaar en MJK gratis)
Adres: Dorpsstraat 7, 2712 AB Zoetermeer, tel. 079-3164735
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. I: www.stadsmuseumzoetermeer.nl  
F: www.facebook.com/stadsmuseumzoetermeer 

MemorySMZ

SelfieSMZ1

-advertenties-

-goede doel-