Beautyclub ruimte 1De ZZP'er van het jaar 2017, Manja Wunderink, opent haar spiksplinternieuwe deuren aanstaande zondag 16 juli binnen Dekker Zoetermeer. De Beautyclub heeft een uniek concept.

 

Het concept is uniek. Voor zowel de cliënten als de, inmiddels zeven, ZZP'ers die er werkzaam zijn. De cliënten vinden hier alles onder één dak op het gebied van Beauty & Brains. Zo kun je er genieten van een heerlijke schoonheidsbehandeling. Je nagels laten doen terwijl je vriendin haar wimpers laat zetten is ook 'gewoon' orde van de dag. De ZZP'ers zijn startend als ondernemer of ervaren ondernemers. Ieder met haar eigen expertise en allemaal beautyspecialisten pur sang.
De sfeer is industrieel meets vintage en (bijna) alles speelt zich af in één grote ruimte. Bij de BeautyClub werken gepassioneerde mensen om jou te voorzien in alles wat jij nodig hebt op het gebied van beauty, fashion & more. Allemaal vakidioten die met passie en liefde jou jouw eigen, unieke beauty geven. Hier zet jij je allermooiste wimpers met op de achtergrond het vrolijke gekwetter van je buuf terwijl je bestie haar nagels laat doen. Je mams ligt ondertussen in de VIP room te genieten van een heerlijke gezichtsbehandeling met etherische oliën. Aan de bar drinken wat dames een lekker theetje of snuisteren wat in de vintage kasten vol goodies. De DJ draait ondertussen heerlijke beats en jij voelt je vooral on top of the world.

Banner BeautyClubDit concept is speciaal opgezet om te voorzien in de wens om met elkaar iets unieks te doen. Denk hierbij aan vriendinnenuitjes, vrijgezellenfeestjes, bedrijfsuitjes en beautyparty's. Ook alleen of samen met je beste vriendin ben je meer dan welkom. Deze heerlijke sfeer zal je grijpen, vasthouden en je doen stralen als nooit tevoren aldus Wunderink.

De eerste BeautyClub by Divaas zal vanaf heden geopend zijn in Zoetermeer. Gevestigd aan de Scheglaan 12. De BeautyClub heeft haar eigen ingang op het terrein van Dekker Party met voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur.

-advertenties-

-goede doel-