Het Stadshart heeft er een mooie, grote overzichtelijke fietsenstalling bij in Cadenza, het nieuw bijgebouwde stukje Stadshart. De ingang van de stalling met meer dan 400 plaatsen is aan de Denemarkenlaan. Vooralsnog is er geen bewaking.

Overzicht buitenHet is in de praktijk een ‘slecht weer’-fietsenstalling. Het was binnen behoorlijk leeg, terwijl de fietsenstalling buiten behoorlijk vol was. In de praktijk echter heeft de fietsenstalling een tweede rol: hij fungeert als extra ingang naar de Hoogvliet. Binnenin zit namelijk een deur die toegang geeft tot de Hoogvliet.

De openingstijden zijn zeer ruim, namelijk van zondag tot donderdag van 9 uur ’s ochtends tot 12 uur s’avonds, en van vrijdag tot zaterdag van 9 uur ’s ochtends tot 2 uur s’nachts. Er is echter geen bewaking aanwezig. Wel is er een speciale plek ingebouwd waar iemand eventueel zou kunnen zitten.

Het is een ideale fietsenstalling voor wie de supermarkt bezoekt. Als je de fiets binnen neerzet, ben je heel wat dichter bij de winkelwagentjes. Ook is de fietsenstalling handig voor mensen die het nieuwe Casino en de nieuwe restaurants gaan bezoeken.

 

Binnenin links van de ingang  Binnenin links van de ingang 

 

Tekst en foto’s: Shirley Weemeijer

-advertenties-

-goede doel-