Vakantiegevoel voor de thuisblijvers en een verrassing voor de logés. Dit zou het motto kunnen zijn voor een bezoek aan de Natuurtuin. Al of niet onder begeleiding van een deskundige gids. Op donderdag 3 augustus organiseren de Vrienden van Natuurtuin Zoetermeer de tweede zomeravondwandeling van dit jaar. 

vrienden natuurtuin zoetermeerDe wandeling begint om 19.00 uur bij 't Westpunt in het Westerpark. Zoals gebruikelijk staat de rondleiding onder leiding van een natuurtuingids. De wandeling duurt ongeveer een uur. Opvallend is dat de Natuurtuin tijdens de hoogzomer een heel andere indruk geeft dan in het voorjaar en de winter. Van de openheid in de winter en voorjaar is het beeld in enkele weken omgeslagen in een groene beslotenheid. Deze wandeling is de tweede van een serie van drie. De derde wandeling vindt plaats op donderdag 17 augustus.

Gratis

Deelname aan de wandelingen is gratis, honden mogen niet mee in de tuin. Een vrijwillige bijdrage is welkom. Voor rolstoelen en kinderwagens is de tuin helaas minder goed toegankelijk. Ook bij slecht weer gaat de wandeling door. De wandeling is ook geschikt voor kinderen. Voor groepen en andere belangstellenden is het mogelijk om tegen kleine vergoeding op andere dagen een rondleiding op maat te krijgen. Voor informa­tie en aanmelding voor een groepswandeling en meehelpen met de werkzaamheden in de natuurtuin, neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


-advertenties-

-goede doel-